Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

Service
9,2
140 commentaren van in totaal 140 beoordelingen
dr R. Schuurmans (Rhenen)
05/12/2018
9

Het is belangrijk dat de medewerkers dicht bij de klant staan qua werkopvatting en het leveren van kwaliteit.

Frans kloet (RENKUM)
05/12/2018
9

Uitmuntend bedrijf qua afspraken , eerlijkheid , kwaliteit en vriendelijkheid . Persoonlijke behandeling.Men waardeert het dat je bij hun klant wilt zijn en omgekeerd.

Marianne Holwerda (Rhenen)
05/12/2018
9

Fijne dealer ,prima service vlot geholpen goede uitleg wat er gedaan is en waarom

Lizette Elzing (Kesteren)
27/11/2018
9

Is correct, vriendelijk en betrouwbaar. Als de kosten hoger uitvallen dan verwacht mocht worden, wordt er gebeld. Als de auto klaar is, wordt er ook gebeld. Hij wordt schoongemaakt en met een doosje Merci erbij opgeleverd.

Dhr. Ruijters
23/11/2018
10

Vriendelijke staf, correct en volgens afspraak.

Bert van der spoel (Rhenen)
02/11/2018
9

Goede en vriendelijke ontvangst en prima reparaties en een keurige schone auto terug.

Mevr. J Ramaekers (Nieuwegein)
02/11/2018
10

Het personeel is vriendelijk en ervaren. Ze voeren reparaties uit, maar denken ook mee over de beste oplossing voor mij. Altijd goede service.

Brinkman,G (Amerongen)
29/10/2018
9

Vriendelijke mensen aardig personeel.

Anthonie van Geenhuizen (Veenendaal)
11/10/2018
10

Eerlijk vriendelijk en vakkundig.

B. Van Dam (Rhenen.)
11/10/2018
9

Correct, vriendelijk en goed werk geleverd.

Bertie Veldhuizen (Geldermalsen)
11/10/2018
9

Vriendelijkheid service staat voorop bij garage van Hunnik.

dhr.M.Hitters (Rhenen)
26/09/2018
10

Geweldige ontvangst,goed personeel, uitvoerige uitleg omtrent onderhoudsbeurten en/of reparaties.

J v d Weerd (Wageningen)
26/09/2018
10

Een bedrijf wat eerlijk en vriendelijk is.

Adrie hulstein (Veenendaal)
19/09/2018
8

Je wordt, Ja er vriendelijk en corect tewoord gestaan ik zeer te vreden

Dr. E.J. van der Kuip
05/09/2018
10

Al meer dan 30 jaar geleden kocht ik voor het eerst een auto van autobedrijf van Hunnik, gevolgd door verschillende andere en ben altijd volledig tevreden geweest over de kwaliteit en de service.

Sternbergen (Elim)
15/08/2018
9

Er zijn problemen met m’n auto maar kreeg n leenauto mee en nu ff afwachten wanneer mijn auto weer klaar is.

H.M.Wegbrands (Rhenen)
27/06/2018
10

Fijn bedrijf voor reparatie en nieuw te kopen ,en komen afspraken na.

Van Walsem (Beuningen )
27/06/2018
9

Jarenlang een zeer goede ervaring met Autobedrijf van Hunnik in Rhenen. Goede inruil bij nieuwkoop en zeer goede kwaliteit bij onderhoud of reparatie.

Arjan van de Rest (Zwijndrecht)
20/06/2018
7

Fijne klantvriendelijke mensen.

Mevrouw W van Olderen (Wageningen)
13/06/2018
10

Fijne mensen en goede service!!!!!!

P. Brouwer. (Rhenen)
07/06/2018
10

Ben 40 jaar Toyota rijder, altijd bij garagebedrijf van Hunnik. Uitstekende ervaringen met werkzaamheden, rekeningen en behandeling. In mijn ogen is de firma van Hunnik een zaak om als voorbeeld te stellen.

joke bultman (leusden)
24/05/2018
9

correct en vriendelijk geholpen. werkplaatspersoneel is deskundig

Cor Melkert (Bennekom)
23/05/2018
9

Een fijne garagist met oprechte aandacht voor de klant en zijn Toyota.Men gaat zorgvuldig met klant om

I. Hubregtse (Doorwerth)
22/05/2018
9

Een bedrijf dat in alle opzichten klantvriendelijk is en extra service biedt, ook als dit niet tot het verlichte pakket behoort.

Joek van de Scheur
17/05/2018
9

Zij en wij gaan uit van vertrouwen in elkaar.

A. Hekman (Ede)
16/05/2018
9

Goede dealer. Uitstekende service. Weinig verassingen.

Dhr. G. Van den Broek (Veenendaal)
16/05/2018
9

Vooraf goede afspraken gemaakt. Het besprokenen wordt echt gerealiseerd.Ook bij onderhoudsbeurten is dit het geval. En dat betreft zeker over een tijdsbestek van zo'n 25 jaar.

Lez van der Meer (Zegveld)
16/05/2018
9

Goede ervaring met deze dealer. Klantvriendelijk

Henk Nab (Tiel)
02/05/2018
10

Meer dan veertig jaar klant en nog nooit problemen gehad. zeer vriendelijke eigenaar die je altijd vakkundig te woord staat. als je moet wachten er is voldoende lectuur en te drinken.

Marjan Houpt (Lochem)
02/05/2018
10

Betrouwbaar, uitstekende service, kwaliteit.

Mevr.M.C.van-Ingen
02/05/2018
10

Hun vakbekwaamheid, vriendelijkheid en mij altijd te helpen wanneerIk het vraag.

Mga Wilemsen-Snijders (Rhenen)
25/04/2018
10

Zeer deskundig, correct en behulpzaam

H.Zijlmans (Wgeningen)
10/04/2018
9

Het is een klantvriendelijk, betrouwbaar bedrijf.

De heer D.Both (Lienden)
09/04/2018
8

Ik vind de service, de persoonlijke aandacht en de uitleg van de verrichte werkzaamheden uitstekend.

E.Pinkster
28/03/2018
8

klantvriendelijk, zowel bij de directie receptie en werkplaats .

Dhr. Arends (Opheusden)
14/03/2018
10

Zeer net bedrijf met prettige ervaren mensen. Komen de juiste afspraken na wat er afgesproken is.

J.j.grootenboer (Rhenen)
07/03/2018
10

Ik ken het bedrijf al vele jaren aangezien ik hier in mijn werkzame periode als schade expert ook al in dit bedrijf kwam en heb het volste vertrouwen in dit bedrijf.

W. van Mourik
28/02/2018
8

Al jaren zijn wij klant bij deze garage en we zijn nog nooit teleurgesteld. De auto wordt altijd na een beurt weer keurig schoon afgeleverd. Afspraken worden altijd perfect nagekomen.

Carel en Jane van de Rest
21/02/2018
8

Je wordt daar als klant zeer prettig geholpen en bejegend

Kees Beumer (Druten.)
21/02/2018
10

Het onderhoud aan de auto is netjes uitgevoerd en de auto werd van binnen en van buiten keurig schoon weer afgegeven. Prima service en bijzonder klantvriendelijk.

Arie Bons (Rhenen)
24/01/2018
10

Zeer correcte behandeling. Misschien zelfs iets té dienstvaardig.Bellen je tijdig als afspraak verandert.Prijsafspraak bindend.

Fam. Van Leeuwen (Kerk-avezaath)
03/01/2018
10

Goede service, vriendelijk personeel. Top!

H.Zwartjes (Nijmegen)
03/01/2018
8

Nette garage met deskundig personeel. Klantvriendelijk.

J. Swaagman (Amerongen )
02/01/2018
10

Je wordt er altijd goed te woord gestaan. Service is onberispelijk en men is erg betrouwbaar.

P.L.de Wildt (Rhenen)
28/12/2017
8

Zeer tevreden over ontvangst en toelichting over het te behandelen project en daarna de afhandeling en begeleiding van het eindprodukt

Anoniem
27/12/2017
4

Komen afspraken niet naEr worden dingen in rekening gebracht die niet zijn gedaan

Anoniem
13/12/2017
7

Vriendelijk; leen auto niet duur

Anoniem
29/11/2017
10

Vakkundig en vriendelijk personeel. Ik heb het gevoel eerlijk en oprecht behandeld te worden. Prijs-kwaliteitsverhoudingen zijn in orde.

dhr. W.A. Verschoor (Wageningen )
29/11/2017
9

Heb al 2 keer een (2e hands) Toyota gekocht bij Autobedrijf van Hunnik en beide voertuigen van begin tot eind in onderhoud gehad bij deze garage. Wordt altijd vriendelijk te woord gestaan, krijg desgewenst een leenauto mee en ze zijn zelfs bereid om bij mij thuis te komen ingeval ik startproblemen had.

Anoniem
23/11/2017
9

komen afspraken na

H.C.Jansen. (Rhenen)
22/11/2017
9

Het garage team houdt zich aan alle afspraken en komt zelfs tegemoet daar waar het niet vereist is. Al met al : een dikke Pluim !

Anneke Serk (Renkum)
08/11/2017
9

vriendelijk benadering, altijd attent , duidelijk advies en deskundige uitvoering.

Rob Prinsen (Amerongen)
08/11/2017
9

Een bedrijf waar je nog als echte klant behandeld wordt. Aardig en respectvol met verstand van zaken.

W. Veens (Zetten )
25/10/2017
9

Duidelijke communicatie , geen onverwachte kosten . Bij beurt is tevens vervanging van terugroepactie onderdeel uitgevoerd .

Judith Ramaekers (Nieuwegein)
23/10/2017
9

Van Hunnik heeft een goede klantenservice, denkt met me mee. Ik weet waar ik aan toe ben en wat de kosten zijn. Daarnaast wordt het onderhoud altijd goed uitgevoerd.

Dhr A van Geenhuizen (Veenendaal)
18/10/2017
10

Omdat ik in al die jaren nog nooit problemen heb gehad, altijd netjes en correct wordt behandeld.

Anoniem
13/10/2017
9

Omdat ik altijd vriendelijk te woord gestaan word. Afspraken worden goed nagekomen. Er is altijd een kopje koffie als je even moet wachten. Je wordt netjes thuisgebracht als de autolanger in de garage moet blijven.

D.L.Veenvliet (Rhenen)
06/10/2017
9

omdat we al jaren zaken doen met autobedrijf van hunnik en tot volle tevredenheid

Anoniem
27/09/2017
10

Het bedrijf is dichtbij, prima service-gericht en al 35 jaar voor ons de beste dealer/garage!

M. Houpt (Lochem)
31/08/2017
9

Altijd uitstekende service!

Anoniem
16/08/2017
8

Mijn ervaring was positief. Je wordt vriendelijk behandeld en er is transparantie over de rekening. Service staat merkbaar hoog in het vaandel.

Cor Melkert (Bennekom)
26/07/2017
10

Ik word daar op een persoonlijke wijze in een correct zakelijke benadering tegemoet getreden.De uitstraling van de mensen is beschaafd en ter zake kundig.Bovendien heeft dit bedrijf ons vertrouwen, dat nog nooit beschaamd is.

Anoniem
13/07/2017
9

De afspraken worden nagekomen en alles wordt tot in de puntjes gergeld.

Geert Willemsen (Rhenen)
12/07/2017
10

Wordt correct en zeer deskundig geholpen

Anoniem
30/06/2017
9

ik kom al ruim 5 jaar bij deze garage en wordt keurig geholpen en de reparaties worden naar wens vervult

Joke Bultman-Nijland (Leusdcen)
30/06/2017
9

Je wordt altijd ontvangen als een oude bekende , terwijl ik er maar 1x per jaar kom.

Anoniem
27/06/2017
10

Vriendelijk, behulpzaam, al vele jaren tevreden!

Anoniem
21/06/2017
8

Bij dit bedrijf staat goede service voorop en wordt goed duidelijk gemaakt wat de kosten zijn van b.v. een onderhoudsbeurt.

mevr. W van Olderen (Wageningen)
21/06/2017
10

Je word er altijd goed voorgelicht en correct behandeld.

Anoniem
07/06/2017
10

Zeer goede garage met vriendelijk personeel. Open en transparant over de werkzaamheden, extra werkzaamheden wordt in overleg uitgevoerd.

K Claassen
07/06/2017
8

komen zeer goed over

G. de Keizer (Haaften)
17/05/2017
10

Van Hunnik in Rhenen is een bedrijf dat altijd voor je klaar staat.
Zowel bij aankoop als inruil en onderhoud aan de Toyota zullen ze altijd eerlijk advies uitbrengen en ze denken met je mee bij aankoop van een auto.
Kortom een goede service zoals je die van een autobedrijf mag verwachten.

Dhr.H. Nab (Tiel)
03/05/2017
9

wordt altijd correct en vriendelijk geholpen en dat al bijna 50 jaar

deys (rhenen)
19/04/2017
10

niets aan te merken

Anoniem
18/04/2017
10

Autobedrijf van Hunnik levert service van hoge kwaliteit.
De medewerkers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.

j. musiri (rhenen)
29/03/2017
8

ik ben erg blij met hunnik, maar ik merk dat het goed onderhoud van mij auto is afhankelijk van de monteur en ik merk dat hunnik meerdere monteurs heeft. met verschillende ervaring.

Mevr. van der Maas. (Rhenen)
23/03/2017
9

Zeer tevreden, plezierige mensen.
Goede service.

Anoniem
10/03/2017
10

Heel erg tevreden.

Ja. Swaagman (Amerongen )
22/02/2017
10

Alles gaat uitermate correct en de service is top. Zeer aan te bevelen.

Bert van der Spoel (Rhenen)
10/11/2016
9

Zeer tevreden over afspraken, reparaties en overleg over de reparaties en de kosten

A van Geenhuizen (Veenendaal)
19/10/2016
10

Correcte en vriendelijke behandeling.

Rob Meijboom (Veenendaal)
19/10/2016
10

Erg prettig en correct!

Anoniem
12/10/2016
10

Omdat alles klopt

Wijnand (Zetten )
12/10/2016
9

Correcte behandeling en zeer duidelijk . Servicegericht

David Drost (Rhenen)
31/08/2016
8

Persoonlijke en snelle service! Ze staan voor je klaar!

Anoniem
10/08/2016
9

Algemene ervaring

Dhr. P. van Schaick (Amersfoort)
29/06/2016
9

Bij het aankoopproces hebben we het meedenken en uitleg geven erg gewaardeerd, de geboden inruilprijs was goed. Het personeel kiest voor een heel persoonlijke vriendelijke benadering en dat voelt goed.

H.M. Wegbrands (Rhenen)
22/06/2016
10

alles is goed

Anoniem
15/06/2016
10

Zeer correcte behandeling, komt afspraken na.

Henk Nab (Tiel)
09/06/2016
10

ben al 40 jaar tot volle tevredenheid klant.

Anoniem
02/06/2016
9

zeer kundige en vriendelijk bedrijf!

Anoniem
02/06/2016
8

Goede communicatie, goede planning en vriendelijke mensen. Nooit klachten gehad over de werkzaamheden die zijn verricht.

Anoniem
25/05/2016
8

komen goed en profecioneel over

Cor Melkert (Bennekom.)
29/04/2016
10

In alle opzichten ervaar ik deze garage als aangenaam, to the point en deskundig. Daarbij zijn de persoonlijke contacten aangenaam zakelijk.

Anoniem
13/04/2016
10

Wij zijn al vele jaren klant bij dit bedrijf. Ze geven uitstekende service, denken met je mee, geven goede en accurate informatie, en gaan eerder voor duurzaamheid dan voor snelle en minder duurzame deals. Je kunt absoluut op dit bedrijf vertrouwen.

Anoniem
15/02/2016
9

goede atmosfeer en goede service

G. M. Muller (Veenendaal)
27/01/2016
10

Ik ben zeer tevreden over dit autobedrijf. Goede en vriendelijke service, duidelijke uitleg van de werkzaamheden en vooraf een prijsopgave. De werkzaamheden worden goed en netjes uitgevoerd en u krijgt uw auto uitgezogen en gewassen mee.

Westerveld (Rhenen)
18/01/2016
9

Klant vriendelijk en goede servies

Anoniem
23/12/2015
10

Zoals eerder gemeld. Het is een dealer waarbij de benadering naast deskundig ook persoonlijk is. Je voelt je ook welkom. Men komt afspraken na en kent ons, onze auto's en vraagt er geïnteresseerd naar.

J.W.Bargeman (Veenendaal)
10/12/2015
9

Omdat ik zowel telefonisch als ook bij de ontvangst altijd zeer vriendelijk en correct behandeld wordt

Anoniem
18/11/2015
9

Ben hier al jaren tot volle tevredenheid klant en vertrouw de eigenaren volledig.

veenvliet (rhenen)
04/11/2015
9

ik bentevreden

Dhr. de Groot ( Benekom)
14/10/2015
9

Zeer tevreden met hun werkwijze. Duidelijk, rechtstreeks en correct.

Jan Wijnen (Wageningen)
23/09/2015
8

Zo als gezecht vriendelijk personeel en een goede behandeling

Jaap Swaagman (Rhenen)
11/09/2015
10

Je wordt vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. De service is top. De auto wordt weer schoon opgeleverd, zowel van buiten als van binnen. Geen onverwachte reparaties maar duidelijkheid.

Anoniem
27/08/2015
9

Goede service, geen problemen.

Piet Korendijk (Rhenen)
22/07/2015
8

Prettig personeel, goede service.

Dhr. H. Nab (Tiel)
15/07/2015
10

Ben al veertig jaar klant naar volle tevredenheid

Anoniem
08/07/2015
8

Goede en correcte service

Anoniem
08/07/2015
9

Prettige omgang en persoonlijke benadering

Anoniem
24/06/2015
10

Hier kun je terecht voor een goed en eerlijk advies. tevens kun je er ook onaangekondigd voor kleine reparaties even binnen lopen. de koffie staat er altijd voor je klaar ook de kinderen worden hier niet vergeten.
kortom een goede en betrouwbare garage.

g.a. vermeer ( veenendaal)
17/06/2015
8

Correcte behandeling en goede service.

W van Olderen-Beekhuizen (Wageningen)
01/06/2015
10

Omdat je er altijd heel correct word behandeld.

A.G. Zuidweg (Rhenen)
18/05/2015
10

De service is geweldig.

Anoniem
13/05/2015
9

Men is voorkomend bij ontvangst. Geeft goede informatie over wat er moet gebeuren. Brengt thuis na inleveren van de auto. Houdt zich aan afgesproken tijden en aan prijsafspraken. Levert de auto altijd schoon en uitgezogen op.

Anoniem
29/04/2015
8

betrouwbaar en prettig in het contact

Cor Melkert (Bennekom.)
29/04/2015
9

Keurige - en deskundige behandeling als klant.
Je kunt hier een auto kopen in tegenstelling met andere dealers waar je - volgens hun prijsmaatstaven - een auto mag kopen.
Dit is een plezierig bedrijf om te worden geholpen.

Frits Gieltjes (Wageningen)
29/04/2015
10

11 ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en de service van dit bedrijf

Rudolf Pastoor (Lingemeer)
29/04/2015
10

Prima dealer.

Anoniem
02/04/2015
9

de wachtruimte is goed schoon en er wordt altijd koffie aangeboden

E.Pinkster (Wageningen)
02/04/2015
9

Vriendelijk en bekwaam personeel.prettig in omgang.

Anoniem
04/03/2015
9

Over de service van dit bedrijf niets dan lof. Afspraken worden correct nagekomen, de ontvangst is vriendelijk en correct, uitleg over de nota volledig en duidelijk.

Dr. E.J. van der Kuip (Utrecht)
04/03/2015
10

Om de jarenlange uitstekende service.

G.Dorrestijn (De Bilt)
24/02/2015
10

hoge mate van klantvriendelijkheid, goede garage, hier voel je je klant...!!

Anoniem
11/02/2015
10

Uitstekende service, denkt goed mee.

j.swaagman (rhenen)
29/01/2015
10

Dealer is zeer servicegericht en luistert erg goed naar de klant. Niets is te dol en de afspraken worden correct nagekomen.

Anoniem
30/12/2014
10

Goede service. Je wordt netjes te woord gestaan

Frans Kloet (RENKUM)
10/12/2014
9

Eigenlijk een 10 waard , maar er moet een uitdaging blijven. Uitstekende service. Bijzonder vriendelijke ontvangst en toelichting hoe of wat er gedaan moet worden etc.

Bert Douwe (Tiel.)
09/12/2014
10

Immer correcte behandeling door eigenaar , zoon, balie medewerkers en monteurs. Zeer vakkundig, niets is te veel.

Anoniem
30/09/2014
8

vlotte en aardige service

Henk Nab (Tiel)
30/09/2014
10

betrouwbaar, goede service.

j.j.grootenboer (rhenen)
19/09/2014
9

aaangezien ik zelf werkplaatschef en schaderegelaar in een autobedrijf ben geweest en later (1970) schade expert en hoofd expert
ben geweest kan ik betreffende autobedrijven goed beoordelen.

j.veldhuizen (geldermalsen)
19/09/2014
9

Service en vriendelijkheid klantgericht

Louis Mooren (Amerongen)
19/09/2014
9

Goede afspraken na komen.

Wim van Mourik (Tiel)
25/08/2014
9

Zeer goede uitvoering van werkzaamheden
Afspraak is afspraak
Zeer correcte behandeling
Je bent als klant beslist geen nummer

Dhr. D.J. Doolaard (Hoofddorp)
14/08/2014
10

ervaring

Anoniem
05/08/2014
8

Ja gewoon een goede garage

Anoniem
30/07/2014
8

Ok

Dick de Kemp (Rhenen)
09/07/2014
10

Gemaakte afspraken worden altijd nagekomen. vriendelijk, uiterst correct en vakbekwaam personeel.

Korendijk (Rhenen)
26/06/2014
8

vlotte service, snel terecht kunnen en prettige mensen

Toyota Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.